pics are not working

Go down

pics are not working

Post by driveit on Mon Nov 03, 2014 1:35 pm

Most of the pics on my Various Renderings thread are not working. The one I posted today is showing, but not the previous ones. Any ideas on why?
avatar
driveit
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 15

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by thatfnthing on Mon Nov 03, 2014 2:00 pm

Yep, went back to a couple of mine and they're broken, also...
avatar
thatfnthing
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 55

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by driveit on Mon Nov 03, 2014 3:16 pm

Wonder what the problem is. Most of them are not too old.
avatar
driveit
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 15

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by 77mali on Mon Nov 03, 2014 6:29 pm

One possibility is if you use Photoucket and you "rearrange" your pics- they will disappear from this forum as their "web address" or link has changed. (Because you moved them).
avatar
77mali
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 62

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by driveit on Mon Nov 03, 2014 6:43 pm

I upload all of mine directly to the forum. I don't use photobucket.
avatar
driveit
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 15

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by thatfnthing on Mon Nov 03, 2014 11:37 pm

I've been doing the same (they actually go to servimg.com).  I'm going to be pretty annoyed if I have to redo all the images on my posts...

Crap, logging into them shows they lost easily half my images. Damned geniuses. Evil or Very Mad
avatar
thatfnthing
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 55

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by dynchel on Tue Nov 04, 2014 8:34 am

Some of mine are missing also, and I use photo bucket.  I did not "rearrange" my pictures.
avatar
dynchel
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 40

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by Hawk03 on Tue Nov 04, 2014 10:25 am

Bummer - I just logged into Servimg.com and a few of my pics don't even show up, only the broken pic icon is shown. Something must have happened to that site. I guess on to a different hosting site.
avatar
Hawk03
G3GM Enthusiast
G3GM Enthusiast

Street Cred : 13

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by driveit on Tue Nov 04, 2014 11:38 am

Yeah. I haven't changed anything.
avatar
driveit
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 15

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by 77mali on Tue Nov 04, 2014 3:14 pm

Strange. I've seen Photobucket image links "missing" on many a website. They just show up as something that looks like an old Polaroid photo but blank. I'm not missing any pics that I've uploaded to this site. I checked the image server also.
avatar
77mali
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 62

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by driveit on Tue Nov 04, 2014 3:36 pm

I broke it, I guess.
avatar
driveit
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 15

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by driveit on Tue Nov 04, 2014 3:39 pm

Just logged into the server and all are there. I went back to the thread where they were missing and it appears that they are back now.
avatar
driveit
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 15

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by thatfnthing on Tue Nov 04, 2014 4:25 pm

Mine too, phew! cheers
avatar
thatfnthing
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 55

Back to top Go down

Re: pics are not working

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum