Anybody else having trouble...

Go down

Anybody else having trouble...

Post by Roadcaptain S3 on Wed Jan 28, 2015 8:52 pm

with the "latest topics" scroll? It runs away from my cursor or ignores it. I thought it might be my laptop, but everything else seems to be OK.
avatar
Roadcaptain S3
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 26

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by lars on Wed Jan 28, 2015 9:02 pm

I am definitely having this problem, it also looks super blurry. Thought it was my drivers for java or something.

It's one of the most important features of the site, at least for my viewing.
avatar
lars
G3GM Member
G3GM Member

Street Cred : 2

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by Limey SE on Wed Jan 28, 2015 10:37 pm

its the Hosting site for us I have notified them and they are working on it
avatar
Limey SE
Management
Management

Street Cred : 90

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by Roadcaptain S3 on Thu Jan 29, 2015 1:31 pm

No scroll at all now...could be java or something?
avatar
Roadcaptain S3
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 26

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by Hawk03 on Thu Jan 29, 2015 1:46 pm

Works fine for me, although I never look/use at that box. I'm using Chrome browser.
avatar
Hawk03
G3GM Enthusiast
G3GM Enthusiast

Street Cred : 13

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by Limey SE on Thu Jan 29, 2015 2:50 pm

Roadcaptain S3 wrote:No scroll at all now...could be java or something?

Mine is still there and also use Chrome
avatar
Limey SE
Management
Management

Street Cred : 90

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by Roadcaptain S3 on Thu Jan 29, 2015 2:57 pm

Chrome here too.
avatar
Roadcaptain S3
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 26

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by thatfnthing on Fri Jan 30, 2015 4:27 pm

Chrome also, but it's the same in IE. Sometime it works, but most times it doesn't.
avatar
thatfnthing
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 55

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by jerry46765 on Wed Feb 04, 2015 1:35 pm

Any resolution in sight for this problem?
avatar
jerry46765
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 20

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by alowerlevel on Thu Feb 05, 2015 6:37 am

Chrome here too
avatar
alowerlevel
G3GM Member
G3GM Member

Street Cred : 6

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by Roadcaptain S3 on Thu Feb 05, 2015 9:13 am

jerry46765 wrote:Any resolution in sight for this problem?  

I'm still having the same problem...scroll either vanishes or won't respond to cursor.
avatar
Roadcaptain S3
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 26

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by dynchel on Thu Feb 05, 2015 12:53 pm

I notice the time is off also. Even if it is for a different time zone, it always DiD match the time on my phone.
avatar
dynchel
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 40

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by jerry46765 on Fri Feb 06, 2015 1:49 pm

Looking at the forum support page, I don't see this issue as a topic.

If I reboot my machine and do nothing else but pull up g3gm then I can see topics for 2-3 page changes. I have tried mozilla, exploder, and chrome, all with same issue.
avatar
jerry46765
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 20

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by Roadcaptain S3 on Fri Feb 06, 2015 2:17 pm

I don't think it's us...
avatar
Roadcaptain S3
Donating Member
Donating Member

Street Cred : 26

Back to top Go down

Re: Anybody else having trouble...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum